Tuniaková nátierka s pečenou červenou paprikou🐟
Recept:
• 120g tuniaka vo vlastnej šťave Sun&Sea
• 2väčšie červené papriky
• 80g bambino
• 50g masla
• 2 sušené paradajky pre chuť
• 2 strúčiky cesnaku
Červenú papriku upečieme v rúre na 180 stupňoch spolu s cesnakom. Cesnak pečieme kratšie, kým bude taký mäkučký. Papriku pečieme až kým bude šupka pripečená. Potom vyberieme a opláchneme v studenej vode – vtedy sa dá pekne bez námahy ošúpať. Ošúpanú papriku spolu s cesnakom (z cesnaku použijeme iba mäkké vnútro aby nebola nátierka horká) a bambinom dáme do mixéra a zmixujeme. Na záver pridáme kúsky kvalitného tuniaka a premiešame. Natrieme na chrumkavý chlebík.
Dobrú chuť😊